Make IT Right

Freelance udvikling

Firma

Make IT Right blev grundlagt i år 2000 og har gennem tiden hjulpet over 50 forskellige firmaer med forskellige IT løsninger.

Make IT Right er en del af et freelancenetværk hvor de fleste firmaer er personligt ejede firmaer med kun en ansat – ejeren. Make IT Right er ingen undtagelse.

De fleste udviklere i et freelancenetværk som dette, er oftest erfarne folk med flere års erfaring indenfor konsulentbranchen. Den store erfaring kombineret med en let virksomhedsform giver grundlag for høj kvalitet til fornuftige priser.


Grundlægger: Søren Pedersen

Full Stack .NET udvikler med stor erfaring indenfor .NET (C#) og MS SQL Server.

Har arbejdet i over 5 år hos Danske Bank som Chief Software Engineer med ansvar for nyudviklingen af det nye kontrolsystem til Depositary Services (kontrol af pengeflow i investeringsfonde).

Har arbejdet i over 9 år hos Microsoft/Navision som Senior udvikler på Navisions Server Team og Lead Developer på Systems Integration Team’et.

Har tidligere været beskæftiget i konsulentbranchen som både systemudvikler og underviser, primært indenfor MS Access og MS SQL Server. Har bl.a. undervist indenfor MS SQL Server i forbindelse med Microsofts certificerings program (MCP).

Har arbejdet med systemudvikling i over 20 år, primært indenfor .NET.

Søren Pedersen

CV